Raiffeisen Premium Banking

Paseste intr-o lume a privilegiilor.

Descopera beneficiile rafinate ale cardurilor GOLD!

Ne dorim sa fim mereu la inaltimea asteptarilor tale. Iata de ce am creat pentru tine cardul de debit MasterCard Gold, care ofera un pachet de beneficii si avantaje, pe masura stilului tau de viata.

Cardurile au incorporata tehnologia contactless. Astfel, beneficiezi de produse bancare moderne, performante, prin care poti opera tranzactii rapide dintr-o singura miscare, in conditii de siguranta deplina.

Vizualizeaza aici informatii despre cardul MasterCard Gold Contactless Premium Banking.


Oferte Premium de discounturi la comercianti din Romania

Pentru ca esti utilizator al cardurilor Gold, esti inclus in programul Oferte Premium si beneficiezi astfel de reduceri substantiale pentru cumparaturile efectuate cu cardul de debit Gold la comerciantii parteneri premium din Romania, ce ofera servicii si produse de lux ale unor brand-uri prestigioase, dintr-o diversitate de domenii: bijuterii, mobilier si design interior, articole vestimentare de exceptie pentru toate varstele, centre de sport si sanatate etc.

Avantajele utilizarii cardurilor Gold de la Raiffeisen Bank

Flexibilitate: Utilizeaza cardul Gold de la Raiffeisen Bank, peste tot in tara si in strainatate, pentru retrageri de numerar, cumparaturi cu comision 0% direct la comercianti sau pentru platile pe care le faci pe internet.

Siguranta sporita: Cardul este inrolat automat in serviciul 3D Secure pentru a putea face cumparaturile pe internet in deplina siguranta. In plus, tehnologia CIP incorporata asigura securitate maxima cardului tau, la utilizarea la bancomate si comercianti.

Confort: Foloseste cardul Gold de la Raiffeisen Bank pentru autentificare in aplicatia de internet banking, Raiffeisen Online, si pentru autorizarea tranzactiilor efectuate prin Raiffeisen Online si Raiffeisen Smart Mobile.

Poti atasa pana la 4 carduri suplimentare. Daca soliciti carduri suplimentare pentru cardul de debit Gold, acestea iti sunt oferite gratuit si fara evaluare financiara.

Rapiditate: Folosind un card cu tehnologia contactless nu este nevoie sa-l inmanezi atunci cand faci plati catre comercianti! In plus, cardul tau Premium Banking va asigura acces la solutiile de internet si mobile banking, pentru a fi mereu in contact cu noi, oriunde te-ai afla.

Pachetul tau complet de asigurare de calatorie.

Ai asistenta de calatorie oriunde in intreaga lume, beneficiezi de asistenta medicala in strainatate si ai incluse in asigurare o serie de cheltuieli acoperite pe durata calatoriei in strainatate.

Serviciile de asistenta si asigurarile de calatorie sunt disponibile 24/7, in intreaga lume.

Pentru mai multe informatii despre Asigurarea de Calatorie in strainatate, te invitam sa contactatezi bancherul personal pentru a consulta conditiile de asigurare complete.

Sending...

Aplica acum, si te vom suna pentru a-ti oferi informatii complete.

 

In vederea stabilirii unei intalniri si pentru a va putea contacta in acest sens, Raiffeisen Bank SA prelucreaza date cu caracter personal in temeiul incheierii si executarii contractului dintre Raiffeisen Bank  SA si clientii sai si in conformitate cu prevederile Regulamentului General privind Protectia Datelor nr. 679/2016, precum si in conformitate cu cerintele legislatiei subsecvente in materie.

Datele cu caracter personal care sunt prelucrate de catre Raiffeisen Bank SA apartin urmatoarelor categorii de persoane vizate: clienti si potentiali clienti ai Raiffeisen Bank SA care sunt interesati de serviciile Raiffeisen Premium Banking  si care vor sa stabileasca o intalnire in acest sens  (denumiti impreuna in mod generic, in cele ce urmeaza, „Persoane vizate”).

In vederea indeplinirii scopurilor de prelucrare mentionate mai sus, Raiffesien Bank SA prelucreaza datele cu caracter personal care ii sunt furnizate in mod direct, prin intermediul formularului de mai sus.

In vederea realizarii scopurilor de prelucrare mentionate mai sus, Raiffeisen Bank SA pastreaza datele cu caracter personal colectate de la Persoanele vizate atunci cand exista o necesitate de afaceri legitima pentru a proceda astfel (de exemplu, pentru a va furniza informatiile solicitate sau pentru a ne respecta obligatiile legale, fiscale sau contabile). Este posibil ca, in urma indeplinirii termenelor legale de arhivare, Raiffeisen Bank SA sa dispuna anonimizarea datelor, lipsindu-le astfel de caracterul personal, si sa continue prelucrarea datelor anonime pentru scopuri statistice.

In prezent, in vederea indeplinirii scopurilor mai sus mentionate, este posibil ca Raiffeisen Bank SA sa transfere anumite categorii de date cu caracter personal:

  • • catre urmatoarele categorii de destinatari: dumneavoastra, in masura in care va exercitati dreptul de acces de care beneficiati conform legislatiei aplicabile in materie, reprezentantii Raiffeisen Bank SA, alte persoane fizice sau juridice care prelucreaza datele personale in numele sau impreuna cu Raiffeisen Bank SA, entitatile din Grupul Raiffeisen, partenerii contractuali ai Raiffeisen Bank SA si ai entitatilor din Grupul Raiffeisen, imputerniciti ai Raiffeisen Bank SA in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal, autoritatile publice locale/centrale, in masura in care este necesar;
  • • in afara Romaniei, in state din cadrul UE/SEE: Austria, Germania, Marea Britanie, Slovacia, Ungaria, cat si in afara UE/SEE, catre Statele Unite ale Americii.

Raiffeisen Bank SA respecta drepturile pe care legislatia aplicabila in domeniul protectiei datelor cu caracter personal le confera Persoanei vizate, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul la rectificare, dreptul la stergerea datelor („dreptul de a fi uitat”), dreptul la restrictionarea prelucrarii (incepand cu data de 25 mai 2018), dreptul la portabilitatea datelor (incepand cu data de 25 mai 2018), dreptul de opozitie la prelucrarea datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate, dreptul de a se adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau instantelor competente, in masura in care considerati necesar.

Drepturile mai sus mentionate pot fi exercitate prin adresarea unei cereri scrise, datate si semnate, la adresele oricareia dintre unitatile Raiffeisen Bank SA (pentru lista completa a unitatilor, acceseaza pagina https://www.raiffeisen.ro/retea/) sau prin transmiterea unui e-mail catre Banca in acest sens, la urmatoarea adresa de e-mail: centrala@raiffeisen.ro.

Pentru mai multe informatii privind prelucrarea datelor cu caracter personal, acceseaza pagina https://www.raiffeisen.ro/despre-noi/politica-de-confidentialitate/.

De asemenea, aveti posibilitatea de a contacta si Responsabilul privind Protectia Datelor la nivelul Raiffeisen Bank SA, la urmatoarea adresa de e-mail: dpo@raiffeisen.ro.

 

Toate campurile sunt obligatorii

Te rugam sa introduci rezultatul operatiei din imagine:

cod securitate