Raiffeisen Premium Banking

Fonduri de investitii

Fonduri de investitii locale, administrate de Raiffeisen Asset Management

Pe termen scurt si mediu

  Succesul merita sa fie reflectat si de investitiile tale. Cere-i mai multe detalii bancherului personal despre cum poti sa-ti valorifici economiile si sa-ti aloci disponibilitatile pe termen scurt si mediu in fonduri de investitii cu plasamente preponderent in instrumente cu venit fix.

  O intreaga echipa de specialisti va exploata pentru tine oportunitatile de plasament din piata monetara, oferindu-ti posibilitatea de a obtine un castig potential mai mare decat in cazul instrumentelor de economisire clasice. In plus, te poti bucura si de flexibilitatea retragerii in orice moment a sumelor plasate, fara a pierde castigul acumulat pana atunci.

  Economiile in Lei pot fi fructificate prin intermediul fondurilor Raiffeisen Ron Plus si Raiffeisen Ron Flexi, cele in Euro pot fi plasate in fondul Raiffeisen Euro Plus iar cele in Dolari, in fondul Raiffeisen Dolar Plus

Pe termen mediu si lung

  Daca ai o parte din bani disponibili pe termen mediu si lung si conform profilului tau de risc poti tolera o volatilitate a castigului pe termen scurt, poti alege sa investesti pe piata de capital. In calitate de client Premium Banking, beneficiezi de expertiza specialistilor nostri in domeniul investitiilor si vei putea selecta fondurile de investitii care corespund cel mai bine profilului tau de risc si asteptarilor tale.

  Daca ai o toleranta redusa la risc, ai banii disponibili pe termen mediu si vrei sa beneficiezi de potentialul ridicat de crestere a pietei de capital, poti alege unul dintre fondurile deschise de investitii cu capital protejat Raiffeisen CONFORT sau Raiffeisen CONFORT Euro. Un astfel de produs poate genera pe termen lung un randament superior fondurilor cu venit fix si instrumentelor clasice de economisire si iti limiteaza pierderea in cazul unei evolutii nefavorabile.

  Cand banii pe care vrei sa-i investesti sunt disponibili pe termen mediu si disponibilitatea de a risca este moderata, poti investi in fondurile Raiffeisen BENEFIT si Raiffeisen BENEFIT EURO Acest tip de fond imbina nevoia de randament cu nevoia de siguranta, investind atat in instrumente cu venit fix cat si in actiuni si instrumente care ofera expunere la performanta marfurilor, metalelor pretioase, pietei imobiliare. Expunerea pe piata de capital se face atat pe piata locala, cat si pe alte piete emergente si dezvoltate, cu potential de crestere ridicat, diversificarea internationala reducand semnificativ riscul investitiilor. Fondurile utilizeaza o serie de strategii investitionale ce genereaza in mod algoritmic semnale de tranzactionare, eliminand astfel factorul emotional. In acest fel, strategia investitionala urmareste participarea la cresterea pietelor de actiuni, dar si limitarea pierderilor ce pot fi inregistrate in scenarii nefavorabile de piata.

  Daca, in schimb, ai banii disponibili pe termen lung si un apetit ridicat la risc, atunci poti investi intr-un fond de actiuni pentru a putea valorifica oportunitatile de pe piata de capital. Astfel, daca alegi sa valorifici potentialul pietei locale, poti sa alegi fondul Raiffeisen ROMANIA ACTIUNI.

  Inainte de a investi in oricare dintre fondurile de investitii amintite, citeste prospectul de emisiune si informatiile cheie destinate investitorilor, prevazute la art. 98 din O.U.G. nr. 32/2012. Aceste documente sunt disponibile gratuit in limba romana pe internet la www.raiffeisenfonduri.ro , precum si la unitatile distribuitorului Raiffeisen Bank.
  Raiffaisen Asset Management