Raiffeisen Premium Banking

Sending...

Acesta este modul Premium de a face banking.


Aplica acum pentru Raiffeisen Premium Banking si beneficiezi de:


pachet tranzactional
personalizat

asistenta in organizarea
activitatilor tale financiare

un bancher personal


spatii bancare special amenajate

serviciul de mobile banking pentru iOS si Android

Completeaza formularul de mai jos si te sunam noi!

* Toate campurile sunt obligatorii

Te rugam sa introduci rezultatul operatiei din imagine:

cod securitate

In vederea stabilirii unei intalniri si pentru a va putea contacta in acest sens, Raiffeisen Bank SA prelucreaza date cu caracter personal in temeiul incheierii si executarii contractului dintre Raiffeisen Bank  SA si clientii sai si in conformitate cu prevederile Regulamentului General privind Protectia Datelor nr. 679/2016, precum si in conformitate cu cerintele legislatiei subsecvente in materie.

Datele cu caracter personal care sunt prelucrate de catre Raiffeisen Bank SA apartin urmatoarelor categorii de persoane vizate: clienti si potentiali clienti ai Raiffeisen Bank SA care sunt interesati de serviciile Raiffeisen Premium Banking  si care vor sa stabileasca o intalnire in acest sens  (denumiti impreuna in mod generic, in cele ce urmeaza, „Persoane vizate”).

In vederea indeplinirii scopurilor de prelucrare mentionate mai sus, Raiffesien Bank SA prelucreaza datele cu caracter personal care ii sunt furnizate in mod direct, prin intermediul formularului de mai sus.

In vederea realizarii scopurilor de prelucrare mentionate mai sus, Raiffeisen Bank SA pastreaza datele cu caracter personal colectate de la Persoanele vizate atunci cand exista o necesitate de afaceri legitima pentru a proceda astfel (de exemplu, pentru a va furniza informatiile solicitate sau pentru a ne respecta obligatiile legale, fiscale sau contabile). Este posibil ca, in urma indeplinirii termenelor legale de arhivare, Raiffeisen Bank SA sa dispuna anonimizarea datelor, lipsindu-le astfel de caracterul personal, si sa continue prelucrarea datelor anonime pentru scopuri statistice.

In prezent, in vederea indeplinirii scopurilor mai sus mentionate, este posibil ca Raiffeisen Bank SA sa transfere anumite categorii de date cu caracter personal:

  • • catre urmatoarele categorii de destinatari: dumneavoastra, in masura in care va exercitati dreptul de acces de care beneficiati conform legislatiei aplicabile in materie, reprezentantii Raiffeisen Bank SA, alte persoane fizice sau juridice care prelucreaza datele personale in numele sau impreuna cu Raiffeisen Bank SA, entitatile din Grupul Raiffeisen, partenerii contractuali ai Raiffeisen Bank SA si ai entitatilor din Grupul Raiffeisen, imputerniciti ai Raiffeisen Bank SA in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal, autoritatile publice locale/centrale, in masura in care este necesar;
  • • in afara Romaniei, in state din cadrul UE/SEE: Austria, Germania, Marea Britanie, Slovacia, Ungaria, cat si in afara UE/SEE, catre Statele Unite ale Americii.

Raiffeisen Bank SA respecta drepturile pe care legislatia aplicabila in domeniul protectiei datelor cu caracter personal le confera Persoanei vizate, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul la rectificare, dreptul la stergerea datelor („dreptul de a fi uitat”), dreptul la restrictionarea prelucrarii (incepand cu data de 25 mai 2018), dreptul la portabilitatea datelor (incepand cu data de 25 mai 2018), dreptul de opozitie la prelucrarea datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate, dreptul de a se adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau instantelor competente, in masura in care considerati necesar.

Drepturile mai sus mentionate pot fi exercitate prin adresarea unei cereri scrise, datate si semnate, la adresele oricareia dintre unitatile Raiffeisen Bank SA (pentru lista completa a unitatilor, acceseaza pagina https://www.raiffeisen.ro/retea/) sau prin transmiterea unui e-mail catre Banca in acest sens, la urmatoarea adresa de e-mail: centrala@raiffeisen.ro.

Pentru mai multe informatii privind prelucrarea datelor cu caracter personal, acceseaza pagina https://www.raiffeisen.ro/despre-noi/politica-de-confidentialitate/.

De asemenea, aveti posibilitatea de a contacta si Responsabilul privind Protectia Datelor la nivelul Raiffeisen Bank SA, la urmatoarea adresa de e-mail: dpo@raiffeisen.ro.