Raiffeisen Premium Banking

Evenimente Premium

Festival SoNoRo 2017
27 octombrie – 13 noiembrie 2017,
Bucuresti, Timisoara, Cluj, Brasov

Festivalul George Enescu 2017
2 – 24 septembrie 2017,
Bucuresti

Festivalul George Enescu 2015
30 august 2015,
Bucuresti

Pasiunea pentru muzica ne aduce impreuna.

Raiffeisen Bank sustine in 2015 Festivalul George Enescu, unul dintre cele mai prestigioase evenimente muzicale din Romania si din lume.

Bucurati-va de 3 saptamani de spectacol pus in scena de zeci de artisti recunoscuti la nivel international.

Va asteptam in public pentru a sarbatori arta si cultura alaturi de noi!

Detalii si programul complet pe www.festivalenescu.ro.

The Secrets of Superior Service Workshop™
12 noiembrie 2014, Bucuresti
Ron Kaufman

Sustinem excelenta in business!

Raiffeisen Premium Banking este si de aceasta data sustinator al evenimentelor premium si va invita la workshop-ul “The Secrets of Superior Service”, prezentat de Ron Kaufman.

Ron Kaufman este unul dintre cei mai cautati educatori si consultanti in cultura serviciilor din lume, asumandu-si misiunea de a transforma calitatea serviciilor livrate de organizatiile cu care lucreaza.

Pentru ca ati ales pachetul Raiffeisen Premium Banking, va oferim un discount special de 15,8% din pretul biletelor Standard si VIP. Daca alegi pachetul VIP, vei participa la Gala Dinner, cina organizata in seara evenimentului, unde veti putea interactiona direct cu Ron Kaufman.

Informatii complete despre eveniment puteti gasi pe www.ronkaufman.ro. Pentru alte detalii, va invitam sa luati legatura cu bancherul personal.

Impreuna pentru viitor
Raiffeisen Premium Banking sustine Microsoft Summit 2013

Nu ratati cel mai important eveniment de tehnologie si business al anului, care va avea loc in perioada 6-7 noiembrie 2013, la Willbrook Platinum Business & Convention Center.

Timp de doua zile, nume importante ale industriei la nivel international si experti locali vor analiza cele mai importante tendinte tehnologice ale momentului si va vor oferi in premiera informatii si bune practici pentru beneficiul personal si de business.

Summit-ul este evenimentul la care Microsoft va lansa in premiera in Romania noul val de tehnologii si solutii pentru business, ce sustin strategia locala a companiei, si va evidentia oportunitatile create pentru clienti, parteneri si specialisti ai industriei IT locale.

Iar reprezentantii Raiffeisen Premium Banking vor fi acolo, pe toata durata evenimentului, pentru a va oferi cele mai bune solutii financiare, perfect adaptate nevoilor dumneavoastra.

Mai multe informatii pe www.mssummit.ro

Leadership - The Power of Emotional Intelligence
25 septembrie 2013, Bucuresti
Daniel Goleman

Detineti toate atuurile unui lider!

Raiffeisen Premium Banking sustine evenimentul business al anului din Romania, alaturi de Daniel Goleman.

Cunoscut drept parintele conceptului de inteligenta emotionala, psiholog de talie internationala, scriitor si jurnalist de stiinta, Daniel Goleman este autorul binecunoscutei carti, "Inteligenta Emotionala", bestseller vandut in peste 5 milioane de exemplare si tradus in 40 de limbi straine, numita de TIME Magazine drept una dintre cele 25 cele mai influente carti de business management.

The Financial Times, Wall Street Journal si Accenture Institute for Strategic Change l-au numit pe Goleman unul dintre cei mai influenti ganditori de business ai lumii.

Leadership – The Power of Emotional Intelligence este momentul potrivit in care aflati cum va puteti desavarsi calitatile de leader prin intelegerea si gestionarea emotiilor.

Site-ul evenimentului: www.daniel-goleman.ro 

Gala Premiilor Business Magazin pentru Tineri Manageri de Top
22 mai 2013, Bucuresti

Raiffeisen Premium Banking este alaturi de Business Magazin la Gala 100 Tineri Manageri de Top.
Cu acest prilej, sunt distinsi cu premii managerii de pana in 40 de ani din Romania care au ajuns pe cele mai inalte trepte ale performantei in afaceri.

Cea de-a opta editie a acestui eveniment este si un prilej de a reuni noua generatie de manageri cu cei care au fost premiati la prima editie si care au devenit intre timp mentori pentru profesionistii mai tineri.

In cadrul evenimentului sunt selectati managerii care conduc astazi cele mai importante companii din Romania si care sunt reprezentativi pentru mediul de afaceri in urmatorii ani.

Gala Forbes Woman - Cele mai influente femei din Romania
25 aprilie 2013, Bucuresti

Raiffeisen Premium Banking a fost partener principal al celei de-a doua editii Gala Forbes Woman, dedicata celor mai influente 50 de femei, eveniment organizat de Forbes Romania.
In cadrul galei, Raiffeisen Premium Banking a avut onoarea sa ofere valoroasei actrite Oana Pellea premiul special pentru "dedicatie in arta si cultura romaneasca".

Castigator concurs

Service Leadership Workshop™
31 octombrie 2012, Bucuresti
Ron Kaufman

Impreuna ducem succesul la superlativ!

Raiffeisen Premium Banking sustine calitatea alaturi de Ron Kaufman intr-o experienta interactiva de inalta tinuta, in premiera in Romania.

Ron Kaufman sustine la Bucuresti un eveniment unic si de referinta in Romania, “Service Leadership Workshop - Cum sa creezi valoare si sa te diferentiezi prin Servicii Superioare”.

Kaufman este expert in transformarea organizatiilor printr-o cultura a Serviciilor Superioare, un mod avansat de a imbunatati experienta clientilor si a castiga un avantaj competitiv.

Consiliaza de peste doua decenii unele dintre cele mai importante organizatii din intreaga lume din multiple domenii de activitate sa dobandeasca si sa sustina cresterea prin Service Leadership.

„Service Leadership Workshop” este forma concreta, “harta” prin care companiile romanesti isi pot spori performanta in climatul economic actual, sustinand cresterea si diferentierea pe piata prin calitate.

Mai multe informatii despre eveniment puteti afla accesand site-ul dedicat evenimentului, www.ronkaufman.ro

Castigatori concursuri

Marketing 3.0
1 iunie 2012, Bucuresti
Philip Kotler

Descoperiti perspectiva experientelor de elita!

Raiffeisen Premium Banking sustine evenimentul anului 2012, dedicat specialistilor din marketing si management, conferinta sustinuta de Profesorul Philip Kotler.

Este numit de catre Management Centre Europe "intaiul expert al lumii in domeniul marketing-ului strategic".

A fost votat drept primul Lider in Gandirea de Marketing de catre Asociatia Americana de Marketing si a oferit consultanta pentru companii din toate domeniile din intreaga lume pe teme de marketing strategic si planificare, marketing organizational si marketing international.

“Trainingul certificat Marketing 3.0” iti va dezvalui ce inseamna modelul Marketing 3.0 si cum puteti raspunde in mod eficient provocarilor si oportunitatilor de afeceri in perioade de turbulente.

Site-ul evenimentului: www.marketing30.ro

Castigatori concursuri

The Ultimate Success Summit
9 mai 2012, Bucuresti
Sir Richard Branson and Robin Sharma

Sir Richard Branson si Robin Sharma au venit impreuna in premiera mondiala, in Romania, pentru a introduce “The Ultimate Success” – evenimentul de business si leadership al anului 2012, dedicat succesului!

Sir Richard Branson este antreprenor de notorietate planetara si fondator al unuia dintre cele mai recunoscute branduri din intreaga lume cu activitati in numeroase domenii in peste 300 de companii din 30 de tari.

Revenit pentru a doua oara in Romania, Robin Sharma este unul dintre cele mai sonore nume in domeniul leadershipului si al dezvoltarii profesionale.

Site-ul evenimentului: www.sirrichardbranson.ro

Castigatori concursuri