Raiffeisen Premium Banking

Modul Premium de a face banking este de oriunde

Pentru a avea confortul si mobilitatea pe care ti le doresti atunci cand efectuezi operatiuni bancare, iti oferim serviciile de mobile si internet banking.

Prin utilizarea Smart Mobile si Raiffeisen Online, detii permanent controlul asupra conturilor tale si castigi timp pentru orice altceva.

Descarca Smart Mobile:


Beneficii mobile si internet banking

  • Ai acces permanent la soldurile conturilor tale, 24/24, oriunde te-ai afla.
  • Platile facturilor, transferurile de bani si schimburile valutare sunt efectuate rapid, din doar cateva click-uri sau touch-uri.
  • Pentru ca ai ales pachetul Premium Banking, ai acces gratuit la Raiffeisen Online si Smart Mobile.
  • Ai siguranta sporita, pentru ca tranzactiile sunt autorizate de tine in urma autentificarii cu nume utilizator si parola (sau card reader) pentru mobile banking si cu nume utilizator si cod generat de card reader pentru internet banking parola sau amprenta.

Afla toate beneficiile pachetului Premium Banking de la bancherul personal sau contacteaza-ne.

Cum activezi Smart Mobile


Daca esti utilizator de iOS sau Android, descarca aplicatia din App Store sau Google Play.


Daca ai deja serviciul de internet banking, setezi parola din Raiffeisen Online si ai acces la conturile tale pe mobil sau tableta.


Daca nu ai serviciul de internet banking, te invitam in cea mai apropiata agentie Raiffeisen Bank pentru semnarea contractului si pentru informatii complete.

Urmareste tutorialul si vezi cat de simplu este.

Cum activezi Raiffeisen Online


Daca ai un cont curent cu card atasat, trebuie doar sa te prezinti la orice agentie Raiffeisen Bank si sa semnezi contractul aferent serviciului.

Pentru informatii complete despre avantajele serviciilor electronice de tranzactionare si activarea lor, intra aici, contacteaza bancherul personal sau solicita o intalnire.

Direct Debit

Uita de grija achitarii lunare a facturilor: alege sa platesti prin direct debit.

Beneficii:

  • Activand direct debit pentru plata facturilor catre furnizorii pe care ii vei alege, mandatezi banca sa iti debiteze contul curent pentru onorarea facturilor emise de catre acestia;
  • Ai control asupra platilor efectuate, toate platile vor fi afisate in extrasul de cont;
  • Ai posibilitatea sa activezi serviciul direct debit in aplicatia de Smart Mobile, Raiffeisen Online, sau prin intermediul bancherului personal;
  • Poti avea mai mult timp daca nu mai ai grija platii facturilor, alege sa platesti prin direct debit catre cat mai multi furnizori: telefonie mobila sau fixa, internet, televiziune, electricitate, gaze, impozite si taxe locale, salubritate, polite de asigurare, leasing, abonamente medicale etc.;
  • Apoi, tot ce trebuie sa faci este sa te asiguri ca ai in cont fondurile necesare platii facturilor;
  • Poti stabili, pentru fiecare furnizor in parte, limita maxima pentru plata unei facturi. Limita maxima reprezinta valoarea unei facturi la care te astepti in mod rezonabil, luand in calcul profilul cheltuielilor anterioare si conditiile din contractul incheiat cu furnizorul.